Guidade turer. 
Resa i Costa Rica

Vi vill att du ska resa i paradiset med oss, därför erbjuder vi utmärkta aktiviteter att göra under din vistelse i Costa Rica. Landskapet, den vackra naturen och inte att förglömma kulturen.

Följande är resplaner vilka erbjuder en mängd platser och aktiviteter att göra under din semester. De är planerade så att våra resenärer kan njuta fullt ut av sin resa. Låt oss ta hand om detaljerna!

Frida Travel Costa Rica är ett 100% costaricanskt företag med flera års erfarenhet inom turistbranschen. Vi tror att resande är en erfarenhet för livet och och det bästa sättet att absorbera så mycket som möjligt är att uppleva det genom lokalbefolkningens ögon. Därför vill vi berika din semester med värdefulla minnen av kulturutbyten, mer kunskap om vårt land och förverkligandet av dina drömmar 
Costa Rica är ett paradis for naturälskare och erbjuder många skiftande miljöer för sina besökare. De fantastiska regnskogarna, vulkanerna, floderna, bergen, de vackra stränderna visar tillsammans upp en oövertträffad blandning av rik biologisk mångfald och vänskaplig kultur. 
Detta fridfulla paradis, med stolthet över sina demokratiska traditioner, passar även dem som söker en adrenalinkick med aktiviteter så som vattenrafting, canopyturer och surfing. 
Vi specialiserar oss på att skräddarsy resor efter våra kunders intressen. Följande kompletta semesterpaket, som inkluderar transport i Costa Rica, hotell, måltider, sightseeing och personligt omhändertagande av vår naturguide, kan anpassas efter just dina önskemål.
Vi ser lärande, äventyr och avkoppling som de viktigaste ingredienserna i våra turer.

Läs igenom, kontakta oss och slappna av; du kommer att tas hand av experter.

Frida Travel : www.fridatravelcr.com 

Kontakta: fridatravel@ice.co.cr